Fundering / Vloer storten

Beton fundering laten storten is een geschikte oplossing voor mensen die niet over de kennis en vaardigheid beschikken om dit zelf te doen. Voor het storten van beton fundering in en om het huis, is een kleine krachtige betonpomp de uitgelezen machine. De pomp (aanhanger achter een bestelbus) is wendbaar en uitgerust met minimaal 80 meter slangen. Deze dunne en makkelijker te hanteren slangen in combinatie met de instelbare pompcapaciteit zorgen voor de ideale omstandigheden voor een perfect eindresultaat.

 

Er zijn vele mogelijkheden voor uw betonvloer:

• Stort u zelf de fundering of laat u storten door FHP betonpompen?
• Wilt u een terras (onder afschot i.v.m. het water afvoer)?
• Wilt u een beton vloer in de schuur, of wilt u een monoliet glad geschuurde vloer?
• Wilt u eventueel een kleurstof in het beton toegevoegd?
• Welke betonsoort is in uw geval de juiste?

FHP Betonpompen heeft ervaring met het helpen van particulieren bij bouwprojecten. Beton storten voor een verbouwing aan uw huis, garage, tuinhuis, schutting of vloer, noem maar op. Wij denken graag met u mee. Wij voorzien u van de benodigde informatie om te bepalen hoe we het snelst, veilig en minder arbeidsintensief fundering kunnen storten in en om uw huis.
De investering van een betonvloer zal u nog vele jaren plezier opleveren. Laat u daarom goed adviseren voor het gewenste eindresultaat.